Pampucha
Rodzinna firma – domowe przepisy
Jesteśmy firmą rodzinną, działającą na rynku produktów garmażeryjnych od ponad 20 lat. Gotowanie jest naszą pasją przekazywaną z pokolenia na pokolenie. Początkowo nasza działalność skupiała się na produkcji pampuchów, czyli klusek drożdżowych gotowanych na parze, zwanych też parowańcami. Zadowolenie naszych klientów oraz zapotrzebowanie na smaczne domowe jedzenie skłoniło nas do rozwoju firmy i wprowadzenia nowych produktów – pierogów.
Wyselekcjonowane składniki łączymy z niebywałą starannością i dbałością o rygorystyczne przestrzeganie norm systemu HACCP. Pozwala nam to tworzyć dania najwyższej jakości. Natomiast stosowane przez nas tradycyjne, babcine receptury oraz domowy sposób produkcji, w połączeniu ze szczyptą pasji sprawiają, że na Państwa stoły trafiają pyszne, domowe kluski i pierogi po brzegi wypełnione wyśmienitymi, aromatycznymi farszami.
Co odróżnia nasze kluski i pierogi od innych?
- Domowy i tradycyjny smak, który sprawia, że nasze kluski i pierogi smakują tak dobrze, jak u mamy, przez co przywodzą na myśl smaki dzieciństwa.
- Naturalność naszych produktów, gdyż nie dodajemy żadnych konserwantów ani polepszaczy.
- Najlepsza jakość surowców używanych do produkcji, pozwalająca na uzyskanie wyrobów o najwyższych walorach smakowych.
Dla nas najważniejsze jest: zadowolenie naszych klientów i smak domowej kuchni.